Servis aparata za zavarivanje

Postavio Goran Blagić 08/06/2016 5 Komentar(i) Obaveštenja prodavnice,
Naše usluge su bazirane na uverenju da su potrebe korisnika najbitnije. Mi smo se obavezali da ćemo te potrebe i poštovati. Pozdravljamo priliku da zaradimo vaše poverenje, te da vam omogućimo najbolji servis aparata za zavarivanje po najpovoljnijim cenama.

 

Imamo malu, ali dobro opremljenu servisnu službu i dajemo sve od sebe da vaše inverterske uredjaje servisiramo kvalitetno i u razumnom roku (na kraju krajeva, vreme je novac). Na stanju takodje imamo veliki izbor delova, te u tom slučaju, servis traje mnogo kraće. Bez obzira koji inverterski uredjaj posedujete (za ARC, MIG/MAG, TIG ili SPOT zavarivanje, Plazma rezanje), biće nam zadovoljstvo da mu produžimo radni vek.

 

Sarađujemo i sa drugim serviserima u smislu razmene šema, kupovine i prodaje elektronskih komponenti. Na našem sajtu ćete naći mnoge šeme inverterskih uređaja sa akcentom na aparate za zavarivanje. Kao ozbiljni serviseri dajemo i garanciju od tri meseca na rad sklopa koji smo servisirali.

Usluge dijagnostike ne naplaćujemo ako mi servisiramo aparat, ali ako se odlučite da ga ne servisirate,a mi smo obavili dijagnostiku istu naplaćujemo po ceni od 10-25 EVRA u zavisnosti od vremena provedenog na istom. Nadamo se da imate razumevanje za ovaj čin, s obzirom na uloženu opremu, znanje i vreme koje se provede na identifikovanju kvara, kao i njegovog uzroka.

 

 

Ako imate pitanja vezana za servis ili ste u nedoumici koji uredjaj kupiti, budite slobodni da nazovete na tel: +381 (0)64 326 88 72 ili nas kontaktirajte putem naše kontakt forme.

Primeri naših popravki inverterskih aparata za zavarivanje 

S poštovanjem ’’Inverter elektronika’’ tim

5 Komentar(i)

Dragoslav Nikolic:
08/02/2017, 07:52:54 AM, Aparat VARIN 1305
Odgovori

Poštovani,Posedujem Varstrojev aparat za zavarivanje VARIN 1305. Mislim da sam ga kupio 2012 godine u Sloveniju. Od pre nekoliko dana nije u funkciju, pretpstavljam da je problem u nekoj od komponenti elektronskog modula. Pretpostavljam da Vi rezervne delove posedujete i ovakve kvarove otklanjate pa me interesuje koja je procedura.Srdačno vas pozdravljam D. Nikolić Tel. 063480965

Branko:
10/03/2017, 10:31:39 AM
Odgovori

Poštovani, nabavljamo Varstoj inverterske uređaje od 160 A i 180 A, pa me interesuje koja je njihova najveće snaga u vršnoj vrednosti, da bi smo pravilno proračunali potrebni agregat, jer se uređaji koriste na terenu.Srdačan pozdrav,

ljubomir:
08/08/2017, 07:10:39 PM
Odgovori

kupio sam kombinovani aparat elektro-argon kzubr 300A zavario dve elektrode i aparat je zakucao. dal imate iskustva sa tim aparatima? jel moze neki broj da se nazove da vam objasnim i da vidim sta i kako?

Goran Blagić:
01/03/2018, 10:45:35 AM

Kzubr 300A na 230V? Tu nesto ne stima!!! Opet isti slucaj kao sa ostalim aparatima sa buvljaka. Kineski aparat sa ruskim, nemackim ili italijanskim oklopom....sasvim svejedno. Uredjaji koje se ne isplati servisirati, zbog cene izlaznih tranzistora, dioda (a gde je tu mukotrpan fizicki rad oko zamene, dijagnostike i po iskustvu ekstra kvarova). Kada ga servisirate, dobicete servisiran aparat ali opet KINESKI. Na ovim aparatima iskustvo pokazuje da niste sigurni cak ni sa novim pulsnim transformatorom. Sve sto vam serviser moze uraditi je da vam zameni neispravne IGBT ili diode u izlaznom stepenu(redje), ali garancija da ce dugo raditi je upitna. Moj savet vam je da kupite drugi aparat.

Mroslav:
20/10/2017, 06:27:55 PM
Odgovori

kineski aparat ROYCE 450 ne baca varnicu,kao da se ukljucuje neka blokada. Zuta lapica za temperaturu se upali

Goran Blagić:
01/03/2018, 10:36:48 AM

Royce je kineski aparat strasno loseg kvaliteta. Ovom prilikom apelujem na sve potencijalne kupce aparata sa pijace da ne bacaju novac. Tipican primer je ovaj Royce od 450A koji ce na cak na displeju pokazati setovanu struju od 450A, dok je prikljucak na mrezu monofazni!. Teoretski nemoguce sa kablom preseka 1.5mm!!!!. da tome dodamo jos zakonsku regulativu maksimalnog opterecenja 180A( sa korekcijim faktora snage nesto vise). U svakom slucaju su vam otisli izlazni tranzistori kojih ima, ja mislim 12 kom. Da tome dodamo jos da ih je verovatno "unesrecilo" kolo drajvera....uh uh uh. I da ne zaboravim, najvaznije: Kada se ovaj aparat popravi imacete isti Royce, kineski aparat kao i pre:(.

zeljko:
12/08/2018, 06:07:55 PM
Odgovori

Pozdrav,da li mi iz vaseg iskustva mozete preporuciti neki od ovih kineskih aparata,naravno za amatersku upotrebu ?

Ostavi komentar