Početak rada online prodavnice

Postavio Goran Blagić 09/06/2016 0 Komentar(i) Obaveštenja prodavnice,

 

 

1. Kako naručiti proizvod?

 

Proizvod močete naručiti kao ''Gost'' ili kao ''Registrovani korisnik''. Ako ste ''Registrovani korisnik'' ostvarujete odredjenu prednost u odnosu na kupca koji naručuje kao ''Gost'' (pogledajte ''Prednosti registracije''). Proces registracije je lagan i ne zahteva mnogo vremena (oko jedan minut). Registracija se obavlja na sledeći način: Levim klikom na miš aktivirajte prozor ''Registracija'' (u gornjem desnom uglu stranice), zatim popunite prazna polja u formi registracije (polja označena sa zvezdicom se obavezno popunjavaju). U donjem levom uglu će Vam biti ponudjeno pitanje: Da li želite da dobijate obaveštenja o novostima, popustima, akcijama...?. Koju opciju ćete odabrati je vaš izbor, ali vam predlažemo opciju ''Da'' zbog niza pogodnosti. Kada završite sa unosom ''Pasworda'' vaš nalog je kreiran i mail za potvrdu je poslat u Vaš ''mail inbox'' (onaj koji ste upotrebili u procesu registracije) pod naslovom ''INVERTER Elektronika - Dobro došli''

2. Prednosti registracije

 

Nakon prijave bićete u mogućnosti da pristupate dodatnim uslugama kao što su: istorija Vaših narudžbi, štampanje računa, uređenje Vašeg profila, izmena adrese itd... Ukoliko ste izabrali opciju za dobijanje obaveštenja, redovno ćemo vas informisati o svim aktuelnim popustima, novim artiklima, edukativnim tekstovima i sl.

Asortiman proizvoda se svakodnevno menja, u smislu unosa novih proizvoda kao i njihovih karakteristika. Informacije o isporuci pogledajte ovde.

 

S poštovanjem, Vaš

"Inverter elektronika" tim

 

Ostavi komentar