Inverter elektronika: Partner sa CO-TRUST

Postavio Goran Blagić 11/06/2018 0 Komentar(i)

U cilju unapređenja prodaje i usluge Inverter Elektronike, a i zbog našeg ličnog izazova, u aprilu 2018 godine smo posetili poznati sajam tehnike u Hannover-u na kojem je više od 5000 izlagača iz celog sveta predstavilo svoje najnovije tehničke inovacije.

 

Jedan od njih je CO-TRUST, kineska kompanija koja je za samo 15 godina postojanja sa blizu 80 certifikovanih patenata  postala vodeća u industrijskoj automatizaciji, a posebno u proizvodnji PLC –ova, servo motora i servo drajvera, HMI i SCADA sistema kontrole upravljanja.

Veliki uspeh su ostvarili i na nemačkom tržištu, gde je Siemens vodeći proizvođač. Inače, svi dosadašnji korisnici Siemensovih PLC uređaja će se bez problema preorijentisati na programiranje CO-TRUST uređaja.

 

Serija CTSC-200 razvijana je 15 godina i apsolutno je kompatibilna sa Siemens S7-200 serijom.

 

S ponosom objavljujemo da je Inverter Elektronika, od juna 2018. godine generalni zastupnik CO-TRUST-a za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru i Makedoniju.

 

U ponudi imamo kompletnu paletu njihovih prozvoda koju možete pogledati OVDE.

 

CO-TRUST proizvodi zadovoljavaju sve složene zahteve kontrole upravljanja kao što su:

  • digitalno-analogna obrada signala,
  • high-speed-counter-i (50 kHz),
  • kontrola kretanja (sa izlaznim PWM-pulsom do 200 kHz) sinhronizovane kružne i linearne interpolacije,
  • kontrola pozicioniranja,
  • PID kontrola i tako dalje.

Za programiranje uprošteni i proširivi sa različitim ulazno-izlaznim modulima, koristeći ethernet-umrežavanja mogu zadovoljiti najkompleksnije zahteve automatizacije, kao i kontrolu i monitoring sa daljine.

Ostavi komentar