Najbrža maska na svetu !

Postavio Goran Blagić 23/06/2020 1 Komentar(i) Tekstovi,

http://www.elektronika.co.rs/aparati-za-zavarivanje/maske/maska-migatronic.htmlNajbrža zavarivačka MASKA na svetu

 

Postali smo prepoznatljivi na domaćem tržištu, ne samo po povoljnim cenama uz odličan kvalitet, nego i po tome da sve što radimo, mi prvo testiramo i dajemo najrealnije ocene istog. Mnogi naši saradnici uvek dobivaju najbolje savete, šta izabrati i za koju namenu.

 

Predstavljanje zaštitne maske za zavarivanje je takođe proisteklo zbog potrebe da se kvalitetno zaštitimo, a opet iz ličnog iskustva.

 

Pre par meseci na prezentaciji jednog profesionalnog aparata sam prisustvovao testiranju uređaja uz visok zahtev kupca za pulsno zavarivanje.

 

S obzirom da nisam poneo svoju masku, dobio sam od njihovog radnika masku koju on već koristi par meseci.

 

Test je trajao neprekidno 40ak minuta i celo vreme sam kroz masku posmatrao proces.

 

Možete pretpostaviti ( to zavarivači odlično znaju) kakva je bila naredna noć. Kapi, hlađenje vodom, krema, crvenilo, itd. Bilo mi je sve jasno, i pitao sam ih gde su nabavili maske. Dalje je nebitno za ovu priču.

 

Onda smo odlučili da nađemo masku koja može zadovoljiti sa cenom uz bezkompromisni kvalitet.

 

Možete samo zamisliti kako smo prošli sa maskama koje možete kupiti na pijaci za 30 ak evra.

 

Sa druge strane neke naše uvozničke firme su prodavali maske za 180 do 750 evra.Sa filterima, bez filtera, sa priključkom za kiseonik ili bez.

 

Za 95 procenata naših korisnika maska treba da zaštiti samo oči. Onih 5 procenata su zavarivači kojima ova maska nije dovoljna, a odnosi se uglavnom na argonsko zavarivanje u zatvorenim prostorima, cevima ili zavarivanjem iznad glave. U ovim slučajevima nikako ne preporučujemo običnu masku, zbog toga što je argon teži od vazduha i kao visoko otrovan gas, lako ga je udahnuti.

 

Kod maske je prioritet, extremno brz odziv na pojavu luka. Sve ostalo ( baterije, solarno punjenje itd) je kozmetika. Još jedna bitna stvar je da su foto ćelije i baterija urađene najkvalitetnijom tehnologijom, kako bi maska tokom godina zadržala ista svojstva.

 

Predstavljamo vam MIGATRONIC BASIC– najbržu masku na svetu za 95 Evra.!!

 

Senzibilnost nas je oduševila, jer na potenciometru za osetljivost negde na polovini jednostavno radi savršeno. Sa mailim grebanjem elektrode po metalu i na jakom suncu je zatamnjivala extremno brzo.

 

Osetljivost je moguće menjati najfinijom regulacijom, gde mnogo skuplje maske ne mogu odgovoriti na zahtev.

 

Varijabilna regulacija kašnjenja i mod za brušenje bukvalno zadovoljavaju zahteve u svim vremenskim prilikama i radnim prostorima ( varijabilna kontrola senke od DIN 9 do DIN 13 + grinding mod).

 

Još jedna po nama mnogo bitna stvar, a odnosi se najviše na zavarivače koji rade dnevno više sati je ergonomija. Tanka i lagana je oblikovana tako ergonomski da je jednog trenutka i ne osetite na glavi.

 

Ergonomska izbalansiranost povećava udobnost koju će sigurno ceniti svi zavarivači.

 

Solarne ćelije su ugrađene direktno u bateriju.

A sada ono najlepše;  Vreme prebacivanja sa SVETLO na TAMNO je 0.00004 sekunde!!! (0.04 milisekunde ili 40 mikrosekundi). Zaista fascinantno.

 

Vreme prebacivanja sa TAMNO na SVETLO je moguće regulisati od 0.1 do 1 sekundu. Ovo vreme nam i nije tako interesantno kao ono prvo.

 

Ukupna težina je 466 grama. I predviđena je za rad na temperaturama od -10 do +60 stepeni.

 

Zaključak: Opet se svodi na ono, Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari, ali svakako razmislite

 

O ovoj masci koja se ipak kao jedina na našem tržištu izdvaja sa niskom cenom uz maksimalni kvalitet.

 

Nadamo se da smo vam pomogli sa ovim tekstom i da ćete razmisliti o svom zdravlju.

 

Još jednom apelujem da ne kupujete na pijaci aparate za zavarivanje i maske. Mi se svaki dan mnogo puta susrećemo sa nesrećnim kupcima koji su sa skromnim budžetom pokušali da dođu do neke opreme za zavarivanje, pa brzo shvate da su i to navodno malo novca bacili uzalud.

 

Pratite nas i dalje, i mi ćemo vas obaveštavati o najboljoj kupovini koja se trenutno može postići na našem tržištu.

 

Uvoznik ove maske je FIN IMPORT, naša poznata kompanija sa preko 30 godina dugom  tradicijom

 

prodaje najprofesionalnijih svetskih proizvođača.

Ovu masku takođe možete kupiti i kod nas klikom OVDE.

1 Komentar(i)

Milan Jagodinac:
18/02/2021, 12:50:08 PM
Odgovori

Vasi komentari su veoma korisni na pravom su mestu. Ja na zalazim cesto na vas sajt ali je po mojiim kriterijumima za ocenu 9+ za neke teme 10. Nisam pronasao nikakve sugestije za invertore koji se koriste u suncanim elektranama kao na vetrenjacama, to bi bilo vrlo krisna tema i za vas i za nas amatere u invertorskim resenjima. Jos jedno pitanje kako da proverim dali je moja prudzbina materijala prihvacena ili nije.

Ostavi komentar