O nama

Elektronske komponente za profesionalce i one kojima je elektronika hobi. Usluge servisiranja širokog asortimana inverterskih uredjaja, servisiranje inverter aparata za zavarivanje, servisiranje plazma rezača, i izrada CNC mašina za zlatare.

Nakon više od 10 godina rada u servisiranju aparata za zavarivanje, proizvodnji i servisiranju CNC masina, svakodnevno smo se susretali sa problemima brze i lake nabavke elektronskih delova po povoljnim cenama. Stoga smo odlučili da započnemo prodaju istih i ponudimo uslugu 'sve-na-jednom-mestu' za profesionalce iz ovih oblasti, i to po najpovoljnijim cenama.

Naš asortiman ukljucuje elektronske komponente, uredjaje, rezervne delove (tranzistore, otpornike, elektrolitske kondenzatore, integralna kola, drajvere (driver) za IGBT i MOSFET tranzistore i još mnogo toga. Iz oblasti inverter tehnologije imamo IGBT, FET, MOSFET, SMPS komponente, komponente za regulaciju rada motora, itd. Nudimo veliki broj aktivnih i pasivnih komponenti koje su potrebne za servisiranje, proizvodnju, automatizaciju mašina i uredjaja, kao i za realizaciju amaterskih projekata.

Bavimo se isključivo online prodajom čime postizemo značajne uštede, a te ustede sa zadovoljstvom prenosimo na naše kupce. Verne kupce posebno nagradjujemo kroz program skale popusta. Dobro poznajemo elektroniku i razumemo Vaše potrebe te vam stojimo raspolaganju za savete vezane za izbor proizvoda.

Profesionalne usluge koje nudimo:

  • Servisiranje aparata za zavarivanje
  • Servisiranje CNC masina
  • Izrada novih CNC masina po narudzbi (3,4 i 5 osa, SERVO, SERVO-STEP ili STEP upravljanje)

Reference su dostupne, po zahtevu.